Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ σε δίκη στο Εφετείο Αθηνών 23/11/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης

#GiannisAnnousakis ΣΥΔΑΝΕΦ κατά του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ που οδηγεί τις 4 Αγωγές μέχρι τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
(εδώ η ανάρτηση του σχετικού δικαστικού εγγράφου ) https://www.facebook.com/…/532537…/user/100001759403081/
Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ σε δίκη στο Εφετείο Αθηνών 23/11/2023
Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορηθήκαμε την εξέλιξη μιας απαράδεκτης και ακατανόητης δικαστικής διαμάχης μεταξύ των 2 συλλογικοτήτων (ΙΝ.ΚΑ Κρήτης – ΣΥ.ΔΑΝ.ΕΦ), που από κοινού ξεκίνησαν την διαδικασία, για την δικαστική δικαίωση των δανειοληπτών Ελβετικού φράγκου. Και λέμε απαράδεκτη και ακατανόητη, διότι η μία συλλογικότητα επιζητεί δικαστικά την οικονομική καταστροφή και προφανώς διάλυση της άλλης και μάλιστα πρωτόδικα έχει επιδικασθεί ένα υπέρογκο ποσό εις βάρος του ΙΝ.ΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.
Δεν γνωρίζουμε το παρασκήνιο της υπόθεσης και αν υπάρχουν τέτοιες συμφωνίες.
Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι, χωρίς τα ΙΝ.ΚΑ ως Καταναλωτικές Ενώσεις, συλλογικές αγωγές, δεν μπορούσαν να κατατεθούν από σύλλογο ειδικού σκοπού.
Και αυτή η αδιανόητη διαμάχη προσλαμβάνει κωμικοτραγικά χαρακτηριστικά, αν σκεφθεί κανείς ότι στην δίκη της 1ης Δεκεμβρίου
(στην οποία πρέπει ΟΛΟΙ να παρευρεθούμε και να γεμίσουμε τους δρόμους, γύρω από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ),
κύριοι διάδικοι και αντίδικοι προς την τράπεζα είναι τα ΙΝ.ΚΑ μεταξύ των οποίων και το ΙΝ.ΚΑ Κρήτης το οποίο απειλείται με οικονομική καταστροφή !
Όλοι οι άλλοι είναι απλώς “προσθέτως παρεμβαίνοντες” .
Κάνουμε έκκληση να σταματήσει άμεσα αυτή η αδιανόητη διαμάχη, που το λιγότερο, μόνο απορίες και λύπη προκαλεί σε όλους τους δανειολήπτες.
ΠΗΓΗ εγγράφου: #GiannisAnnousakis ΣΥΔΑΝΕΦ κατά του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ που οδηγεί τις 4 Αγωγές μέχρι τον Α.Π. https://www.facebook.com/…/532537…/user/100001759403081/

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top