« ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΡΗΤΡΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

(Ενημερωτικά, ανήμερα της συγκέντρωσης στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ενέργειες μας που συνεχίζονται, θα είμαστε σε θέση να ανακοινωθούν και οι εξελίξεις που αφορούν τα δάνειά μας. )

  1. ΑΘΗΝΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-Νίκης 5 Σύνταγμα (για ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) στις   

     12 π.μ. * και για την προβολή και ανάδειξη και της συγκέντρωσης, με δρώμενα ζωντανά.

  2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υποκ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Τσιμισκή & Ι. Δραγούμη (για    ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ) στις 4 μ.μ.

  3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Πλατεία Ελευθερίας-Κτίριο Περιφέρειας Κρήτης στις 4 μ.μ.

Συνδανειολήπτες-τριες

• Η Πρωτοβουλίας μας, από το καλοκαίρι του 2022 με παρουσία σε κάθε επίπεδο, με συνεχή και σταθερή ενημέρωση, δράσεις, επίσημες συναντήσεις, ανοιχτές κινητοποιήσεις παράλληλα και με την κατατεθειμένη εδώ και καιρό πρότασή μας, προς όλα τα κόμματα για άμεση Πολιτική λύση-Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου, συνεχίζει  δυναμικά.  Ασφυκτιούμε και λόγω της τοκογλυφικής ισοτιμίας, βρισκόμαστε ήδη σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτης κατοικίας.

Η ισοτιμία του Ελβετικού φράγκου, έφτασε στο 0.92 και με πρόβλεψη ακόμα και 0.85! …και χιλιάδες δανειολήπτες μένουν άναυδοι, θυμωμένοι, ανήμποροι, μένοντας στη διαμαρτυρία του πληκτρολόγιου..….αλλά και πολλοί ακόμα «δεν τολμούν να παραδεχτούν δημόσια», την μεγάλη απάτη και τον εγκλωβισμό μας. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ολόκληρη, είναι σκληρή!

Καλούμαστε να πληρώνουμε υπερδιπλάσια από αυτά που δανειστήκαμε.

Η τελευταία κατευθυνόμενη απόφαση του Αρείου Πάγου του 2023 και σε χρόνο ρεκόρ, εξανέμισε κάθε τελευταία αυταπάτη για «δικαστικές λύσεις» στο πρόβλημά μας. Πολύ περισσότερο που οι Αρεοπαγίτες χρησιμοποίησαν πολιτικά και όχι νομικά επιχειρήματα, επιβεβαιώνοντας ότι το παιχνίδι παίζεται στο πολιτικό πεδίο, αυτό που από την αρχή λέει η επιτροπή.

  Η κυβέρνηση μέχρι και σήμερα με την στάση της, αναδείχτηκε ο υποστηρικτής του Καιάδα του Ελβετικού φράγκου, συμπαραστάτης των Τραπεζών και των κορακιών- funds.

Οι μόνες φωνές που μπορούν κάτι να πετύχουν, είναι οι χιλιάδες φωνές στο δρόμο και το πάρουμε απόφαση και όλοι οι χαρακτηρισμένοι « νοικοκυραίοι» να μην ντρεπόμαστε στη γειτονιά, επειδή πήραμε δάνειο σε ελβετικό (?) για να αποκτήσουμε σπίτι.

Χρειάζεται να βγει φωνή πρώτα από ΕΜΑΣ, ισχυρή και ξεκάθαρη.

Αυτός θα είναι και ο αναγκαστικός μονόδρομος από εδώ και πέρα.

Ας μην σωπαίνουμε ΕΜΕΙΣ οι δανειολήπτες, φτάνει πια η στοχοποίησή μας, αλλά να μην σωπαίνουν άλλο και Πολιτικοί και Πολιτεία – η θηλιά των δανείων μας ασφυκτιά . Σταθερά, επίμονα και ξεκάθαρα, για όλους δίκαιη λύση, Πολιτική – Νομοθετική ρύθμιση, για βιώσιμα δάνεια, για να σταματήσει η επίσημη τοκογλυφία εις βάρος μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  # ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: Ενημερώστε όσους γνωρίζετε-ενδεικτικά για επικοινωνία κάτω, αν απαιτηθεί ή ακόμα και στο 6977210811
 • VIBER για όσους θέλουν εγγραφή-εκεί ενημέρωση: ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ τηλ. 6945987513

1. Στην Αθήνα στις 12 π.μ. Μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών – η Νότια και η Κεντρική Ελλάδα ( Για ενημέρωση κεντρικής συγκέντρωσης στο Υπ. Οικονομικών, συμμετοχή στα δρώμενα στα μέλη επιτροπής)

2. Στη Θεσσαλονίκη στις 4 μ.μ. Μπροστά στο υποκ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Τσιμισκή και Δραγούμη, για ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ (Υπεύθυνη ημέρας-ανάγκης: Βούζου Εύη τηλ. 6971540036 )

3. Στο Ηράκλειο στις 4 μ.μ. Μπροστά στο Κτίριο Περιφέρειες Κρήτης – Πλατεία Ελευθερίας (Υπεύθυνη ημέρας-ανάγκης: Χαλαμπαλάκη Έφη ΤΗΛ. 6945938020)

Με εκτίμηση-Στη διάθεσή σας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ «Συσπείρωση & Δράση»

(Για διαδικαστικά θέματα: ΓΡΙΖΑΝΗΣ Ν. 6977210811 / ΦΑΣΟΥΛΑΣ Ι. 6974720445 )

Email : esddaniachf@gmail.com   Νέος ιστότοπος: https://drasi-daneia-elvetiko.gr

( Επίσημη λειτουργία από 28 Οκτωβρίου 2023 και θα εμπλουτιστεί με πολλές δυνατότητες για απρόσκοπτη ενημέρωση σε όλα και για όλους τους δανειολήπτες.)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  παρουσία: https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/

Και ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ-ΥΛΙΚΟΥ: https://www.facebook.com/groups/daneiachf.drasi

5 σκέψεις για το “« ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΡΗΤΡΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»”

 1. Ήταν απαραίτητος αυτός ο ιστότοπος στα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού Φράγκου στην Ελλάδα και βοηθάει απόλυτα τον καθένα μας να έχει άμεση πληροφόρηση, από όπου κι άν συνδεθεί, ελεύθερα και άμεσα χωρίς περιορισμούς ενημέρωσης. Να συνεχίσει να διευρυνθεί με πολλά νεα θέματα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι η συμμετοχή όλων, για κάθε ενέργεια.

 2. Σε πολλές χώρες έχει τελειώσει το θέμα . Εδώ πότε;
  Oι συνταξεις μειωθηκαν.
  Δεν είμαστε όπως κάποτε. Χωράφκια για τα παιδιά μας πηρανε. Πόσο θα τα πληρώνουμε;

  1. Αγαπητέ συνδανειολήπτη, λάβαμε το σχόλιο σας και θα παραμείνει δημόσιο, γιατί είναι οι αλήθειες όσων πήρανε τέτοια “δάνεια” !!! Μην ξεχνάμε τους πλειστηριασμούς που όπως κι εσείς είπατε, έχουν γίνει και κανείς και πουθενά δεν το αναφέρει. Εξ αιτίας της εξαπάτησής μας…Συνεχίζουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ!

 3. Γιάννης Σταματάκης

  Έχω πάρει δάνειο από την τράπεζα Πειραιώς. Τώρα τό έχει πουλήσει στην Introum.
  Έχω κάνει 3 ρυθμίσεις καί τώρα το δάνειο εξυπηρετείται.
  Από τότε πού μας έκαναν αυτή την απάτη εγώ έκλεισα όλους τους λογαριασμούς πού είχα στην τράπεζα Πειραιώς.
  Τώρα λένε ότι δεν θα δέχονται πληρωμές ποιά στά ταμεία.
  Μου είπαν από την τράπεζα Πειραιώς νά ζητήσω κοδικούς
  RF από τήν Introum γιατί είναι υποχρεωτικά νά μού τούς παρέχουν Αλλά από εκεί μού λένε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.?????
  ΥΤ. Εγώ δεν θέλω νά ανοίξω λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς ξανά. Μήπως μπορείτε νά Με ενημερώσετε τή ισχύει τελικά?
  Ευχαριστώ πολύ. Γιάννης Σταματάκης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top