Σάββατο 30 Μαρτίου Συγκέντρωση-Πορεία Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου/τρέχουσες παρουσιάσεις ζωντανά σε Τηλεοπτικούς Σταθμούς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δανειοληπτών σε ρήτρα Ελβετικού Φράγκου για την Συγκέντρωση και Πορεία στις 30/3/2024

Για τις τρέχουσες παρουσιάσεις ζωντανά σε Τηλεοπτικούς Σταθμούς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ “Συσπείρωση & Δράση”
Με στόχο την μεγαλύτερη ενημέρωση όλων, για την Συγκέντρωση αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου και με σημείο συνάντησης των δανειοληπτών σε ρήτρα Ελβετικού φράκου στο Υπ. Οικονομικών στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια πορεία για κατάθεση ψηφίσματος στο Προεδρείο της Βουλής, για την δόλια εξαπάτησή μας, για την “σιωπή ” σε όλα τα επίπεδα και την επίμονη προσπάθεια μας για πολιτική λύση-νομοθέτηση, για βιώσιμα δάνεια, θα μιλήσουν στις κάτω εκπομπές:
ΑΠΟΨΕ 27.3.2024 στην Τηλεόραση RISE TV και στην Εκπομπή NET 24 με τον Βασίλη Ταλαμάγκα και ώρα 11 μ.μ. (βράδυ), το μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου, Κατερίνα Ροζάκη.
ΠΕΜΠΤΗ 28.3.2024 και ώρα 2 μ.μ.(μεσημέρι) στο Τηλεοπτικό κανάλι Bluesky το μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου, Ευαγγελία Δρατσούμη, στην εκπομπή «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» με τον δημοσιογράφο ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.3.2024 και στις 8 μ.μ. (βράδυ) στο Τηλεοπτικό κανάλι Kontra Channel το μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου, Νίκος Γριζάνης στην εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ» με τους δημοσιογράφους Κώστα Πουλακίδα και Δημήτρη Κουκλουμπέρη.
ΣΑΒΒΑΤΟ (ανήμερα της συγκέντρωσης) 30.3.2024 και στις 9 π.μ. (πρωί) στο Τηλεοπτικό κανάλι ERT NEWS, το μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου, Γιάννης Φασουλάς στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τη Νίνα Κασιμάτη.

27.3.24_ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ “Συσπείρωση & Δράση”
ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:
” Ενώ πυρετωδώς προετοιμαζόμαστε για την συγκέντρωση και αγωνιωδώς προσπαθούμε να βρούμε Μ.Μ. Ενημέρωσης για να κάνουμε γνωστό το πρόβλημα μας και την κινητοποίηση μας , οι γνωστοί ημιμαθείς υπονομεύουν πάλι με “παραμύθια” την προσπάθεια μας, που είναι προσπάθεια όλων των δανειοληπτών !
Ενώ εμείς τους στείλαμε επιστολή με την οποίαν τους καλούσαμε να συμμετέχουν στην συγκέντρωση αλλά και σε συνάντηση για να οργανώσουμε καλύτερα τις ενέργειες μας, αυτοί συνεχίζουν την φανερή πλέον σε όλους παραπληροφόρηση και δημιουργία ψεύτικων ελπίδων παίζοντας με την αγωνία των δανειοληπτών. Τους παραδίδουμε στην κρίση σας.”

« Δεν εφησυχάζουμε ούτε λεπτό – Ο αγώνας συνεχίζεται ! »

Οι δανειολήπτες με ρήτρα ελβετικού φράγκου σε συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών και πορεία προς την Βουλή στις 30 Μαρτίου ημέρα Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι.

Επιτροπή Πρωτοβουλία δανειοληπτών ελβετικού Φράγκου "Συσπείρωση & Δράση" https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top