Σάββατο 30 Μαρτίου από τη Συγκέντρωση-διαμαρτυρία στο Υπουργείο Οικονομικών και την Πορεία στη Βουλή. Παραμονή στη Πλατεία Συντάγματος- μπροστά από την Βουλή, κατάθεση του 4ου ψηφίσματος στη Βουλή, για Πολιτική λύση-Νομοθετική Ρύθμιση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φωτογραφικό υλικό  από την Συγκέντρωση-διαμαρτυρία το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών και την Πορεία στη Βουλή. Παραμονή στη Πλατεία Συντάγματος και μπροστά από την Βουλή, περιμένοντας τα μέλη της Επιτροπής που κατέθεταν το 4ο ψήφισμα για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, στον Πρόεδρο της Βουλής και στους 300 βουλευτές.

Οι δανειολήπτες με ρήτρα ελβετικού φράγκου, συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας, για άμεση νομοθετική παρέμβαση από την κυβέρνηση, προκειμένου να νομοθετηθεί ρύθμιση, η οποία θα αμβλύνει τις τραγικές επιπτώσεις των δανείων που βιώνουμε εδώ και πάνω από μία δεκαπενταετία.

Απαντούμε με νέα συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών και πορεία προς την Βουλή  στις 30  Μαρτίου ημέρα Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι.

Καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών,  να  άρουν  τις όποιες επιφυλάξεις τους και να πάψουν να υιοθετούν αβασάνιστα τα επιχειρήματα των τραπεζών και των funds.

Όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας συνηγορούν  στο συμπέρασμα, ότι  οποιαδήποτε ρύθμιση  από αυτές που έχουν προταθεί, δεν προδικάζει  κανέναν  κίνδυνο  για την συστημική ευστάθεια των 4 τραπεζών .

Και φυσικά θα ήταν αστείο να μιλήσουμε  για τα funds  που έχουν αποκτήσει τέτοια δάνεια  και τους servicers, που  τα διαχειρίζονται.

Διότι, το να πωλήσουν οι τράπεζες  τέτοια δάνεια στα funds  ( εξυπηρετούμενα και μη  εξυπηρετούμενα)  ήταν το λιγότερο  πράξη ανευθυνότητας  και αποποίησης των ευθυνών  τους, για την απληστία τους, να  επινοήσουν  και να πουλήσουν στους ανυποψίαστους δανειολήπτες  όχι δάνεια  αλλά  “τυχερά παίγνια” !

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις,  νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης που θα  καταστήσει βιώσιμα αυτά τα δάνεια  στην κατεύθυνση των προτάσεων που έχουν κατατεθεί, θα  τύχει  της αποδοχής όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου. Απορούμε λοιπόν γιατί  η κυβέρνηση αποφεύγει.

Καλούμε επίσης τον  Διοικητή της Τράπεζας της  Ελλάδος να συνηγορήσει, διότι γνωρίζει καλυτέρα από κάθε άλλον, ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί το επιτρέπουν .

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, Τώρα!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ !!!
# ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
Email: esddaniachf@gmail.com Επιτροπή: https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/
Πανελλαδικά προσβάσιμος ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ Πρωτοβουλίας: https://drasi-daneia-elvetiko.gr/
ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ-ΥΛΙΚΟΥ : https://www.facebook.com/groups/daneiachf.drasi
Αφορά συνδανειολήπτες, κάνουμε όλοι εγγραφή ελεύθερα και στον νέο ιστότοπο για newsletter και άμεση πληροφόρηση στο email σας, με ότι συμβαίνει γύρω από τα δάνειά μας-ελεύθερος για όλους : https://drasi-daneia-elvetiko.gr/ ή στέλνουμε τα στοιχεία μας στο email της Επιτροπής esddaniachf@gmail.com για να έρχονται ενημερώσεις αυτόματα ή στείλτε τα στοιχεία: (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-Κινητό-Πόλη )
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ
Κάθε μικρή ατομική προσπάθεια σας, μια μεγάλη βοήθεια για όλους μας. Ενημερώστε -κοινοποιήστε σε άλλους συνδανειολήπτες, μέσα κι έξω από τα socialmedia.
Γραφτείτε στη Σελίδα Άμεσης υποστήριξης και του ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, μέσα στο FB: https://www.facebook.com/Epitropi.ProCHF.drasi.daneia.elvetiko
*** Δείτε από την τελευταία μας συγκέντρωση, εδώ στο κανάλι μας στο YOUTUBE: https://youtu.be/JHxoiUrK_xA?si=rOnjJFYelUcFIzep

 

(Υ.Γ. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερώσεις)

    

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top