Με το κεφάλι ψηλά! Θεσσαλονίκη, Δανειολήπτες σε ρήτρα Ελβετικού Φράγκου,στην συγκέντρωση τους 4 Νοεμβρίου 2023

       🔴ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Με το κεφάλι ψηλά!
Δανειολήπτες σε ρήτρα Ελβετικού Φράγκου, έδωσαν το παρών για την καταστροφή που συντελείται, με τα δάνεια αυτά, με ευθύνη όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων.
Σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, μπροστά στο Υποκατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Τσιμισκή & Ι. Δραγούμη ΚΑΙ στις 4 μ.μ., έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης σε ΑΘΗΝΑ και ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, όπου έγιναν αντίστοιχες συγκεντρώσεις.
Απλά και ξεκάθαρα, οι δανειολήπτες της Πρωτοβουλίας, με σήμα τους τον “Λευκό Πύργο”, δήλωσαν με την τίμια στάση τους, την πίστη και την επιμονή στην αλήθεια της ανείπωτης καταστροφής τους, απέναντι στην ατιμία και την τοκογλυφική κανονικότητα που διαλύει οικογένειες. Τις αφανίζει, πετώντας τις στον Καιάδα των πλειστηριασμών και των ανύπαρκτων εικονικών και τηλεοπτικών ρυθμίσεων!!!
Φτάνει πια!
ΔΡΑΣΗ για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου.
Οι Πολίτες με όρθιο το κεφάλι, δεν ανέχονται άλλο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ που με την ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ και ΤΗΝ εσκεμμένη ΑΠΡΑΞΙΑ τους-πάνω από 15 χρόνια-συνηγορούν στην ολοκληρωτική καταστροφή τους και στη Θεσσαλονίκη, μα και σε όλη την Ελλάδα, όπου υπάρχουν εξαπατημένοι δανειολήπτες σε ρήτρα ελβετικού Φράγκου.
« ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΡΗΤΡΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
🔴 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! Με το κεφάλι ψηλά!
……………………………………………………………..
Έναρξη του Νέου μας ιστότοπου: https://drasi-daneia-elvetiko.gr
Όλοι μαζί σε ΔΡΑΣΗ για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου.
(Ενημερωτικά, σύντομα και υλικό σε βίντεο-φωτογραφίες )
Οι Πανελλαδικές συγκεντρώσεις σήμερα ήταν:
🔵1. ΑΘΗΝΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-Νίκης 5 Σύνταγμα (για ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) στις 12 π.μ. * και για την προβολή και ανάδειξη και της συγκέντρωσης, με δρώμενα ζωντανά.
🔴2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υποκ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Τσιμισκή & Ι. Δραγούμη (για ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ) στις 4 μ.μ.
🟢3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Πλατεία Ελευθερίας-Κτίριο Περιφέρειας Κρήτης στις 4 μ.μ.
* Φωτογραφίες από την παρουσίας τους στην Τράπεζα Ελλάδος -Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
________
Ακούστε το εδώ (στην #ΕΡΤ Θεσσαλονίκης, για τα Δάνεια σε Ελβετικό φράγκο)  στο κανάλι της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου στο  You Tube    https://www.youtube.com/watch?v=nXHBNGcKsDM
Επισκεφτείτε τα SOCIAL MEDIA που έχουμε παράλληλα και Μπορείτε να το δείτε και στο FACEBOOK στο προφίλ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:  https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top