Έβαλαν στο μάτι την Κρήτη! “Δεν την αντέχω τη σιωπή και όταν θα ξεσπάσω, προσευχηθείτε μερικοί, να μη σας ξεσκεπάσω” Οι Δανειολήπτες Ελβετικού Φράγκου στην συγκέντρωση 4 Νοεμβρίου στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

🟢και ΕΔΩ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ !!! 🔵
“Δεν την αντέχω τη σιωπή και όταν θα ξεσπάσω,
προσευχηθείτε μερικοί, να μη σας ξεσκεπάσω”
Πηγή: Κρητικές Μαντινάδες
Λίγοι, αλλά πάντα αγωνιστές και μπροστά, με μεγάλη προσφορά στην ανάδειξη του θέματός μας στην Κρήτη!
Και εδώ, οι δανειολήπτες σε ρήτρα Ελβετικού Φράγκου, έδωσαν το παρών για την καταστροφή που συντελείται, με τα δάνεια αυτά, με ευθύνη όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων.
Σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 στην Πλατεία Ελευθερίας-Κτίριο Περιφέρειας Κρήτης στις 4 μ.μ. ΚΑΙ έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης σε ΑΘΗΝΑ και στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, όπου έγιναν αντίστοιχες συγκεντρώσεις.
Η πραγματικότητα, έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία στη Κρήτη, με ωμές και ψυχρές πράξεις εκ μέρους των Τραπεζών-Funds, που σε διάστημα 2 μηνών από συνδανειολήπτες, τα ΠΗΡΑΝ όλα χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο, ούτε ρύθμισης ούτε κάποιας ελάφρυνσης!
Έβαλαν στο μάτι την Κρήτη και το κάνανε πράξη, χάρη της ανάπτυξης(?). ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και χωρίς ίχνος μισής ευκαιρίας, με τα τρέχοντα νομικά εργαλεία του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, έγιναν “δικά τους”.
Αυτή είναι η αλήθεια και οι δανειολήπτες της Πρωτοβουλίας, προσπαθούν μόνοι τους με την ασύμμετρο απειλή των πλειστηριασμών εδώ στη Κρήτη, ΕΙΔΙΚΑ στα δάνεια σε Ελβετικό.
Διέλυσαν οικογένειες, πέθαναν μέλη οικογενειών εξ αιτίας αυτής αδυναμίας εξεύρεσης λύσης, από τα περίφημα FUNDS.
Η σκληρή πραγματικότητα είναι εδώ κύριοι της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Είσαστε εκκωφαντικά και μονίμως απόντες.
Λυσσάξατε να καταστρέψετε την Κρήτη, με την μεγαλοστομία σας και τα παχιά τα λόγια.
Και εδώ, οι Κρητικοί που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν θα γίνουν Πολίτες Β΄ κατηγορίας! Φτάνει πια και δεν θα ανεχθούν άλλο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ που με την ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ και ΤΗΝ εσκεμμένη ΑΠΡΑΞΙΑ τους-πάνω από 15 χρόνια-συνηγορούν στην ολοκληρωτική καταστροφή τους και στη Κρήτη, μα και σε όλη την Ελλάδα, όπου υπάρχουν εξαπατημένοι δανειολήπτες σε ρήτρα ελβετικού Φράγκου.
« ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΡΗΤΡΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
🔴 και ΕΔΩ, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, με το κεφάλι ψηλά!
……………………………………………………………..
Έναρξη του Νέου μας ιστότοπου: https://drasi-daneia-elvetiko.gr
Όλοι μαζί σε ΔΡΑΣΗ για τα δάνεια σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου.
(Ενημερωτικά, σύντομα και υλικό σε βίντεο-φωτογραφίες )
Οι Πανελλαδικές συγκεντρώσεις σήμερα ήταν:
🔵1. ΑΘΗΝΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-Νίκης 5 Σύνταγμα (για ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) στις 12 π.μ. * και για την προβολή και ανάδειξη και της συγκέντρωσης, με δρώμενα ζωντανά.
🔴2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υποκ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Τσιμισκή & Ι. Δραγούμη (για ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ) στις 4 μ.μ.
🟢3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Πλατεία Ελευθερίας-Κτίριο Περιφέρειας Κρήτης στις 4 μ.μ.
—————–
Ακούστε το εδώ (στην #ΕΡΤ Θεσσαλονίκης, για τα Δάνεια σε Ελβετικό φράγκο)  στο κανάλι της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου στο  You Tube    https://www.youtube.com/watch?v=nXHBNGcKsDM
Επισκεφτείτε τα SOCIAL MEDIA που έχουμε παράλληλα και Μπορείτε να το δείτε και στο FACEBOOK στο προφίλ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:  https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top