« Δάνεια σ΄ Ελβετικό – Μια Θηλιά Στο Λαιμό » Ήταν Φωνή-Κραυγή και σύνθημα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών.

5-11-23 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της Αθήνας.
« ΔΑΝΕΙΑ Σ΄ ΕΛΒΕΤΙΚΟ- ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ »
Ήταν Φωνή-Κραυγή και σύνθημα που χαρακτήρισε την συγκέντρωση.
Αγαπητοί συνδανειολήπτες ανά την Ελλάδα
Χθες το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, με πρωτοβουλία της ομάδας δανειοληπτών Ελβετικού φράγκου Συσπείρωση και Δράση, έγινε η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών.
Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός δανειοληπτών, ύψωσε φωνή αγανάκτησης, ζητώντας για πολλοστή φορά από την κυβέρνηση, να δώσει λύση στο απαράδεκτο πρόβλημα των στεγαστικών δανείων σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις, έχουν αποδείξει εδώ και καιρό, πως είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ η αναγκαιότητα άμεσης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ, στα εγκληματικά δάνεια «σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου»
Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουμε πουθενά σε κάποιο νομοσχέδιο ως δανειολήπτες, παρά μόνο βορρά στις τράπεζες και τα funds, με τα υπερκέρδη τους να μας γονατίζουν, βάζοντάς μας «χειροπέδες και θηλιές στο λαιμό»
Για τον σκοπό αυτό, με φωνή καθαρή και ψηλά το κεφάλι, κυριάρχησαν τα συνθήματα:
ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ
ΔΑΝΕΙΑ Σ΄ ΕΛΒΕΤΙΚΟ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ
ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ- ΑΛΛΑ και ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
Πολλοί από τους δανειολήπτες φορούσαν θηλιές στο λαιμό και χειροπέδες, για να αναδείξουν ότι τα δάνεια αυτά καταδυναστεύουν τις ζωές τους, με υπαιτιότητα συνειδητή και της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και όλων των Κυβερνήσεων μέχρι τώρα, συνεπικουρούμενοι δικαστικά, με αποφάσεις του Αρείου Πάγου-που όπως γράφτηκε κατά κόρον στο τύπο- πάρθηκαν στηριζόμενες σε υποδείξεις, με πολιτικά και όχι νομικά κριτήρια. Για όλα αυτά, το θέμα μας είναι, ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ
Ταυτόχρονα με την συγκέντρωση των Αθηνών, υπήρξαν ανάλογες συγκεντρώσεις στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μπροστά από το υποκατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και στο ΗΡΑΚΕΛΙΟ Κρήτης, μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης.
Οι δανειολήπτες Ελβετικού φράγκου, οι οποίοι αιμορραγούν εδώ και δεκαπέντε χρόνια, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, μέχρι οι πολιτικοί και οι τράπεζες να αναγνωρίσουν ότι η προώθηση αυτών των τραπεζικών προϊόντων ήταν τεράστιο λάθος εις βάρος των δανειοληπτών και να το διορθώσουν, τώρα μέσα στη Βουλή, για βιώσιμα δάνεια και την πραγματική ανακούφιση των οικογενειών!
Συνεχίζουμε τον αγώνα για το αποδεδειγμένο δίκιο μας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πια ΛΥΣΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ.
……………………….
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχουν ήδη ανακοινώσεις για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.
Επίσης, μόλις ετοιμαστεί περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό και φωτογραφίες, θα αναρτηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ: Μην ξεχνάτε, άρχισε και λειτουργεί ελευθέρα και για όλους ο ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ μας, με πολλές δυνατότητες: https://drasi-daneia-elvetiko.gr
ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ- ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
—————–
Ακούστε το εδώ (στην #ΕΡΤ Θεσσαλονίκης, για τα Δάνεια σε Ελβετικό φράγκο)  στο κανάλι της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου στο  You Tube    https://www.youtube.com/watch?v=nXHBNGcKsDM
Επισκεφτείτε τα SOCIAL MEDIA που έχουμε παράλληλα και Μπορείτε να το δείτε και στο FACEBOOK στο προφίλ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:  https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/
                
 
  
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top