ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Παρασκευή 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου “Συσπείρωση & Δράση”, με ανακοίνωση  για την εκδίκαση της Συλλογικής Αγωγής κατά Εθνικής στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου “Συσπείρωση & Δράση”, καλεί όλους τους συνδανειολήπτες σε ρήτρα Ελβετικού Φράγκου,
στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ την Παρασκευή 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 στην εκδίκαση της Συλλογικής Αγωγής κατά Εθνικής.
Όλοι μαζί, να εκφράσουμε ελεύθερα και ανεμπόδιστα, την αντίθεση μας στο δικαστικό κατεστημένο και να απαιτήσουμε δίκαιη λύση για τους δανειολήπτες Ελβετικού φράγκου.
  • Θα είμαστε όλοι εκεί, όπως ήμασταν και στις 26 Γενάρη στην δίκη για τα funds.
  • Θα είμαστε και στην αίθουσα αλλά κυρίως στον δρόμο, για να στείλουμε μήνυμα και στους δικαστές και στους τραπεζίτες και στην κυβέρνηση αλλά και στην κοινωνία, ότι ο αγώνας θα συνεχισθεί μέχρι την τελική δικαίωση.
  • Θα είμαστε εκεί, γιατί δεν αγωνιζόμαστε για να ξεχωρίζουμε τους δανειολήπτες, αλλά για να τους ενώσουμε.
Υ.Γ.  Καμμιά απορριπτική δικαστική απόφαση δεν μπορεί να ” εξαφανίσει ” ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα που αφορά σε χιλιάδες οικογένειες.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
(Όσοι δανειολήπτες επιθυμούν, μπορούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ να παρεβρεθούν και μέσα στην αίθουσα, τηρώντας απλά τους κανόνες των δικαστηρίων.)
…………………………………………………………………..
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ «Συσπείρωση & Δράση»
Email : esddaniachf@gmail.com    Νέος ιστότοπος: https://drasi-daneia-elvetiko.gr
ΕΠΙΤΡΟΠΗ παρουσία: https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/
Και ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ-ΥΛΙΚΟΥ: https://www.facebook.com/groups/daneiachf.drasi
Ακούστε το εδώ (στην #ΕΡΤ Θεσσαλονίκης, για τα Δάνεια σε Ελβετικό φράγκο) 
στο κανάλι της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου στο  You Tube    https://www.youtube.com/watch?v=nXHBNGcKsDM
Επισκεφτείτε τα SOCIAL MEDIA που έχουμε παράλληλα και Μπορείτε να το δείτε και στο FACEBOOK στο προφίλ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:  https://www.facebook.com/EpitropiProtovouliasCHF/
(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ο νέος ιστότοπός μας εδώ,  είναι ελεύθερος για εγγραφές, για όλους τους δανειολήπτες σε ρήτρα Ελβετικού φράγκου, όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς περιορισμούς.
Ενημερώστε όποιους γνωρίζετε, να μην “ξαναθαφτεί” το πρόβλημά μας, να αναδεικνύεται συνεχώς και σταθερά, να δυναμώνει και ακούγεται με την εθελοντική και υπεύθυνη φωνή μας  πιο πέρα από την ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ. )

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top